Yenimahalle Belediyesi dünya evine girecek genç çiftlere destek vermeye devam ediyor. 7 yıl önce hayata geçen proje ile Yenimahalle Belediyesi, gelinlerin saç ve makyaj masraflarını üstlenerek çiftlere düğün hediyesi veriyor.
İmaj Velon ve Maviay Güzellik Merkezi ile ortaklaşa yürütülen hizmetten bugüne kadar 2 bin 200 çift faydalanırken, gelinlerin saçı ve makyajı usta ellerde şekilleniyor. Yeni bir yuva kurarken yeterince masraf yapan çiftlere bu hizmet ilaç gibi gelirken kuaförler düğünün yıldızı gelinlerin güzelliklerine güzellik katıyor.
“ACI TATLI GÜNDE YANINIZDAYIZ”
Yenimahalle Belediyesi’nin sosyal hizmetlerinin vatandaşın gönlünde büyük yer bulduğunu kaydeden Yaşar ise, “Yenimahalleli hemşerilerimizin acı, tatlı günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. 7 yıldır devam eden bu projemizle 2 bin 200 çiftin kuaför masraflarını karşıladık. Çiftlerimizin mutluluklarına bir nebze de olsa katkı sağlanmaktan büyük haz duyuyoruz” dedi.
Kuaför Murat Uzunoğlu ise, böylesine anlamlı bir projeye Yenimahalle Belediyesi ile birlikte hayat veriyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Genç çiftler ise bu mutlu günlerinde kendilerine destek veren Yaşar’a teşekkür etti.