Bir çok ulusal ve uluslar arası organizasyona ev sahipliği yapan Konyaaltı, son olarak “Wold Cup” elemeleri için 52 ülkeden Antalya’ya gelen okçuları ağırlıyor. Sporcular, Dünya Kupası’nın ikinci ayağı olan World Cup Antalya’ya, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde hazırlanıyor.
Geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve birçok ulusal ve uluslar arası organizasyona ev sahipliği yapan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, son olarak Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun organize ettiği World Cup Antalya sporcularını ağırlıyor.
26-31 Mayıs günleri arası Antalya’da gerçekleştirilecek olan “World Cup” elemeleri için 52 ülkeden Antalya’ya gelen sporcular elemelere Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde hazırlanıyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Dünya Kupası’na giden yolda ikinci eleme maçları için Antalya’ya gelen sporcuları Konyaaltı’nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Konyaaltı Belediyesi olarak her daim sporu ve sporcuyu desteklediklerini ifade eden Başkan Böcek, geçtiğimiz günlerde Avusturya’da düzenlenen Gençler Avrupa Kupası Şampiyonası’nda ülkemize altın madalya ile dönen Yeşim Bostan’ı tebrik ederken, “World Cup Antalya”da mücadele edecek olan Türkiye Okçuluk Federasyonu Milli Takımı’na da başarı dileklerinde bulundu.