Antalya’nın Kumluca ilçesi Adarasan mahallesinde, kışın yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle zarar gören parke ve yürüyüş yolunda çalışma başlatıldı.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, geçtiğimiz yıl Adrasan’da belediye olarak büyük bir çalışma yaptıklarını, bu çalışmalarda sahilindeki yola parke taşı döşediklerini ve vatandaşlar için yürüyüş yolu yaptıklarını söyledi. Kışın yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, sahildeki yürüyüş yolunda parkelerde bozulmalar medyana geldiğini ifade eden Başkan Çetinkaya, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bozulan bölgelerde tamirat ve yenileme çalışmalarına başladığını söyledi.
Çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini kaydeden Çetinkaya, “Adrasan mahallemize büyük önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl burada yaptığımız çalışmada, sahildeki yolumuza parke taşı döşedik, ayrıca yürüyüş yolu yaptık. Bölgeye gelen tatilcilerimiz için de bazı çalışmalarımız oldu. Ancak kışın yaşadığımız olumsuz hava şartları yaptığımız bazı çalışmalara ve sahilimize zarar verdi. Bizde belediye olarak tekrar bu zararları gidermek, Adrasan’ı turizm sezonuna güzel bir şekilde hazırlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.