Antalya’nın Kemer ilçesinde seçim çalışmasını yürüten AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, dünyaca ünlü tatil köşesi Çıralı’da seçmenden destek istedi.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Kemer ilçesinde seçim çalışmasına devam etti. Aydın, dünyaca ünlü turizm cenneti Çıralı’da seçmenden destek isteyerek, Ulupınar’daki işletmeleri ziyaret etti. Kuzdere mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, Kemer ilçe teşkilatında da değerlendirme toplantısına katıldı.
Adaylık sürecinde ilk seçim çalışmasını Kemer’e yaptığını belirten İbrahim Aydın, "Çıralı sadece Antalya’nın ve Türkiye’nin değil dünyaca ünlü bir turizm merkezi. Dünyanın dört bir yanından insanlar yeşille mavinin iç içe olduğu bu eşsiz tatil köşemize ziyarete geliyor. Buraya gelen yerli ve yabancı turistlerin, hizmet eden turizmcilerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum" dedi.
Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevi sırasında konuyu çok daha yakından bildiğini belirten Aydın, "Çıralı’da işletmecilerimizin yaşadıkları mülkiyet sorunlarının çözümü mevcut Orman Kanunu ile çok zor. Bunun en kestirme ve en temiz çözümü Yeni Türkiye yolunda hazırlanacak yeni anayasayla olacaktır. Ben önümüzdeki dönem hemşerilerimin desteğiyle mecliste olursam eğer en büyük çalışmam bu konuda olacak. Çıralı’da ve ülkemizin diğer turizm noktalarında yaşanan benzer sorunu kökten çözeceğiz. Yeni anayasada orman alanlarının tanımını tekrar yapacağız" ifadelerini kullandı.