AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, Finike ilçesinin merkeze en uzak mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Finike İlçe Teşkilatı yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte partililerle bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, daha sonra Milletvekili adayı Atay Uslu, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, AK Parti Finike İlçe Başkanı Ömer Esen ve partililerle birlikte, Yalnız, Dağbağ, Ernez, Çamlıbel, Yazır, Yeşilköy ve Arif mahallelerini ziyaret etti.
Finike’nin en uzak mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yalnız köyü Sulama Birliği tarafından düzenlenen yemeğe de katılan Köse, burada yaptığı konuşmada, “Bugün milletin derdi ile dertlenen, kederi ile kederlenen bir siyaset anlayışı var ve bizler de şükürler olsun ki bu siyaset anlayışının temsilcileriyiz. Bunun için dün buradaydık, bugün de buradayız, yarın da burada olacağız” dedi.
Bu bölgenin sorunlarını yakından bildiklerini belirten Köse, “Buranın önemli sorunlarından birisi sulama suyu sorunu. Öncelikle kapalı kanal sulama meselesini ivedilikle çözüme ulaştıracağız. Çiftçimizin ekmeğini büyütmek, ürününün daha fazla para etmesini sağlamak için önümüzdeki dönem mecliste elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız” diye konuştu.
Seçimlerde Antalya’nın çok büyük şansının Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olduğunu belirten Köse, Elvan’ın şehre gelir gelmez bir çok projenin müjdesini verdiğini belirtti. Köse, Antalya’yı Konya’ya, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan hızlı tren, Tekirova,Kumluca ve Finike arasının duble yol haline getirilmesi ve Finike Demre arasına yapılacak havalimanın bunların başında geldiğini söyledi.
Köse, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, ülkemizi dünyada temsil ediyor. Avrupa Birliği ve Dışişleri Bakanlıkları yapmış, yüreği Antalya’ya ülkeye hizmet için çarpan bir kişi, medarı iftiharımız, Antalya’nın dünya markası. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel de hizmetin ustası bir belediye başkanı. İlk döneminde birçok yatırımı şehrimize kazandırdı. Şimdi ikinci dönemi ve gelir gelmez yatırımlara başladı. Antalya’ya geldiyseniz görmüşsünüzdür. Yeni kavşaklar, yeni yollar yapılıyor. 7 Haziran seçimleriyle güçlü bir iktidar ile Lütfi Elvan Bakanımız, Menderes Türel başkanımızla Antalya yeni hizmetlere, yeni hedeflere doğru uçacak” diye konuştu.
Çok önemli bir seçime gidildiğini de sözlerine ekleyen Köse, “Bu seçimleri sadece Türkiye takip etmiyor. Önümüzdeki seçimleri bütün dünya mazlumları takip ediyor. Bütün Müslüman halklar takip ediyor. Türkiye’de istikrar devam edecek mi etmeyecek mi? Türkiye’yi yine karıştıracaklar mı karıştırmayacaklar mı? Herkes bunu merakla bekliyor” dedi. Necip Fazıl Kısakürek’in “Aldığımız nefesi bile geri vermek zorundaysak bu dünyada hiçbir şey bize ait değildir” sözünü hatırlatan Köse, “Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Allah için bu millet için ne yapabiliyorsak bunu yapmamız gerekiyor. Bizim şiarımız bu. Biz siyaseti, sizlere faydalı olabilir miyiz. Şehirlerimizi, köylerimizi, ülkemizi nasıl daha ileriye taşıyabiliriz diye yapıyoruz” şeklinde konuştu.