AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, seçim kampanyası kapsamında Antalya’nın ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor.
Antalya’nın en uzak ilçelerinden birisi olan Gazipaşa’yı ziyaret eden Köse, beraberinde AK Parti Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, İlçe Başkanı Bahattin Akşit ve partililerle birlikte, mahalle toplantıları düzenledi. Toros dağlarının zirvesinde bulunan Çakmak, Çığlık, Yeşilyurt, Çörüş mahallelerini ziyaret eden Köse, vatandaşlarla sohbet etti, gözleme yapan kadınlarla birlikte gözleme pişirdi.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse’nin Macar Mahallesinde düzenlediği toplantı ise adeta miting havasında gerçekleşti. AK Parti bayraklarıyla süslenmiş salonu dolduran yüzlerce vatandaş, Köse’ye büyük sevgi gösterisinde bulundu. Halkın AK Parti’ye güveninin tam olduğunu belirten Köse, Gazipaşa’da da birinci parti olarak çıkacaklarını söyledi.
30 Mart yerel seçimleriyle Gazipaşa’da da AK Parti hizmet anlayışının iktidara geldiğini belirten Köse, “Gazipaşa’da yönetimi emin ellere teslim ettiniz. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na sizlerin oylarıyla Menderes Türel seçildi. Artık belediyelerde hizmetin ustaları iş başında.7 Haziran seçimlerinde de bizleri güçlü bir şekilde Ankara’ya göndermenizi istiyoruz” dedi. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklayacaklarını belirten Köse, “Belediye Başkanımız Adil Çelik ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ile Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız Lütfi Elvan ile birlikte biz onları kucaklamaya devam edeceğiz ve hizmet götüreceğiz. Bizim siyaset anlayışımızda kin, düşmanlık yoktur. Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Kapımızı açacağız gönlümüzü açacağız. Bizim birlik beraberliğimiz bozulmadığı sürece kimse bileğimizi bükemez. Bizden desteğinizi, duanızı esirgemeyin. Biz de sonuna kadar bu memleket için hizmet etmeye devam edelim” şeklinde konuştu.