AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, yoğun tempoda devam eden seçim çalışmaları kapsamında Kumluca ilçesindeki mahallelerini ziyaret etti.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Kumluca Yeşilköy’de ev ziyaretlerinde bulundu. Ardından Adrasan’da vatandaşlarla buluşan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan’ın daha önce ifade ettiği Balıkçı Barınağı müjdesini tekrarlayan Uslu, Adrasan‘da yapılan kahve toplantısının ardından turistik işletmeleri ziyaret etti.
Turizm sezonun açılması dolayısıyla hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulunan Uslu, Olympos esnafını da ziyaret etti. Atay Uslu Olympos’ta geniş katılımlı toplantıda yaptığı konuşmada, "İstikrarsızlık 1970-1980 yılları arasında, 10 yılda 14 Başbakan değişmesidir. İstikrarsızlık yatırımların durması, IMF kapısında 500 milyon dolar için ceketi düğmeli beklemektir. İstikrar ise IMF adlı kuruluşa ‘İsterseniz size borç verebiliriz’ diyebilmektir. İstikrar 13 yılda 18 bin kilometre yol yapabilmektir. 13 yılda 76 olan üniversite sayısının 176 üniversiteye çıkarılmasıdır. 760’tan fazla hastane yapılmasıdır" dedi.
13 yılda yalnızca ekonomik alanda değil yaşama dair her alanda önemli bir artış olduğunu da sözlerine ekleyen Uslu, "Yalnızca milli gelirimiz artmadı daha önemlisi milli onurumuz arttı. Yalnızca kişi başına düşen milli gelirimiz artmadı. Kişi başına düşen insanlık onurumuz arttı. Şimdi istikrar devam edecektir. Çünkü milletimiz istikrar istiyor.Dünyadaki mazlumlar Türkiye’nin istikrarı için dua ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Büyük Türkiye için gece ve gündüz çalışıyor. Ahmet Davutoğlu Başbakanımız gece ve gündüz çalışıyor. İstikrar sürecek, Antalya büyüyecek, Türkiye büyüyecek. İstikrarsızlık bekleyenler hüsrana uğrayacak. Ülkemiz üzerine oynanacak oyunlar bozulacaktır. Takım kaptanımız Lütfi Elvan geçen hafta Antalya’da çok güzel bir lansman ile projeleri açıkladı. Antalya’ya hızlı tren geliyor. Bölgemize Caretta Caretta Havalimanı yapılıyor. Antalya yolumuz bölünmüş yol yapılıyor. Mega projelerle artık hem tarım hem de turizm gelirlerimiz artacaktır" ifadelerini kullandı.
Atay Uslu bölgeyi ilgilendiren Karaağaç içme suyu, Ulupınar tarımsal sulama projeleri konusunda da bilgiler verdi.
Toplantının ardından Atay Uslu’ya bölgenin adetlerinden olan kıstırgaç ve çay ikram edildi.