Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, doğup büyüdüğü Finike’nin Yeşilyurt Mahallesi’nden tam destek aldı.
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı görevlerini sürdürürken yıllık izinlerde bir araya geldiği baba dostları ve arkadaşlarını bu kez milletvekili adayı olarak ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Yeşilyurt Mahallesi’nden tam destek aldı. Esnaf gezilerinin ardından mahalle kahvehanesinde dostlarıyla bir araya gelen Uslu, AK Parti icraatlarını anlattı.
Dostlarından destek isteyen Uslu, “AK Parti hükümetleri Antalya’ya çok sayıda projeyi hayata geçirdi. Ben de bu bölgenin bir evladı olarak, bundan sonra yapılacak yeni projeleri takip için sizlerden destek istiyorum. 7 Haziran seçimlerinde vekaleti verirseniz, Antalya’ya, Batı Antalya’ya yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağım” dedi.
AK Parti teşkilat mensuplarıyla yurt dışına ihraç yapan narenciye tesislerini de ziyaret eden Atay Uslu, yurt dışına ihraç edilen Finike portakallarının kalite kontrollerinin ardından kasalara bırakan kadın işçilere de yardım etti. Uslu, ziyarete gittiği işletmede toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla çay ve kola yerine portakal suyu içilmesini tavsiye etti. İşletme sahipleri de Uslu’nun bu teklifini kabul ederek, portakal ve taze sıkılmış portakalları misafirlerine ikram etti.