AK Parti Genişletilmiş Mahalle Başkanları Toplantısı’nda konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, “Bizlerden beklenen bu seçimde daha başarılı olmamızdır. Bize düşen çalışmaktır. Biz bıkmadan yorulmadan çalışacağız taktir yüce milletimizindir” dedi.
909 mahalle başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl başkanlığınca düzenlenen eğitim toplantısında bir araya geldi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya mahalle başkanlarının yanı sıra AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sadık Badak ve ilçe başkanları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Sümer, mahalle başkanlarının önemine vurgu yaparken seçim kazanmadaki en önemli ayaklardan bir tanesinin mahalle başkanlığı olduğunu söyledi.
AK PARTİ YENİDEN MİLLETLE BULUŞACAK
Mahalle başkanlarının seçimlerden üstlendiği görevlerden bahseden Başkan Sümer, “ Yine önemli bir seçime yaklaşıyoruz. Ülkemizde yapılan seçimler demokrasinin kuralları içerisinde yapılan seçimlerin ötesinde önemli anlamlar taşıyor. Bu yüzden her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2015 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı daha da yukarıya çıkarmanın mücadelesini vereceğiz. 7 Haziran seçimlerini de düşündüğümüzde, AK Parti iktidara geldiğinden beri devam eden AK Parti’yi tasfiye etme planlarının yeniden uygulanmaya çalışılacağını görebiliriz. Bu planları engellemek için ilk yapmamız gereken bu seçimde net bir başarı elde etmektir. Sizler bu teşkilatın sancaktarları, uç beyleri olarak; yine sorumluluklarınızı bir dava bilinciyle, medeniyet endişesiyle, gelecek hayalleri ve kaygısı ile kuşanacak ve yine AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz” diye konuştu.
“MİLLİ İRADENİN ZAFERİ MANŞETİ ATTTIRACAĞIZ”
Sümer, “Bu seçim sonucuna göre hayata geçireceğimiz hayallerimiz var, hedeflerimiz var. Yeni Anayasa, Yeni Türkiye hayalimiz var. Bunun için her mahallede geçmiş seçimlerde aldığımız oy oranını artırmamız gerekiyor. Bizlerden beklenen bu seçimde daha başarılı olmamızdır. Bize düşen çalışmaktır. Biz bıkmadan yorulmadan çalışacağız taktir yüce milletimizindir. AK Parti Antalya Teşkilatı olarak İlimizde yapılan çalışmalarla örnek bir teşkilatız. Bunun sebebi birlik ve beraberliğimizden kaynaklanıyor. Allah bu birliğimizi berberliğimizi bozmasın. Biz bu yola baş koyduk. Gece gündüz demeden tüm mahallelerimizi gezeceğiz, girilmedik sokak, çalmadık kapı,sıkılmadık el bırakmayacağız. Biz bir vücuduz. Mahalle başkanları olarak sizler de vücudu ayakta tutan birer iskeletsiniz. Hep birlikte Antalyamızın, Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için çalışacağız. Allah’ın izni,milletimizin teveccühüyle 7 Haziran’da Antalya’da sizin destek ve dualarınızla tarihi bir zafer yazacağımıza inanıyor ve 8 Haziran sabahı o gözleri olup görmeyen,kulakları olup duymayan bir kısım medya grubuna bir manşet artıracağız. Milli iradenin zaferi, Ak parti Antalya’da tarih yazdı dedirteceğiz” şeklinde konuştu.
SAMANİ, KONUŞMA
Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, 7 Mart tarihinde gerçekleştirilen ‘Sandığa sahip çıkıyoruz’ etkinliğinde Antalya’nın yüzde 98 başarı oranı ile en başarılı ikinci il olduğunu açıkladı.
Samani, “AK Parti çalışmalarını eğitim üzerine bilgi üzerine yapmaktadır. AK Parti’nin gücü bilgisinden kaynaklanmaktadır. AK Parti’nin gücü içerisinde bulunan kardeşlikten kaynaklanmalıdır. AK Parti sadece bir parti değil; bu ülkenin doğusunu, batısını, güneyini, kuzeyini birleştiren bu ülkenin çimentosu gibi görev yapan bir organizasyondur. Bu ülkeyi geleceğe taşıyacak kadroların ismidir AK Parti teşkilatları. AK Parti’nin bütün kadroları milletle beraber olduğu için millet AK Parti’ye teveccüh etmektedir. AK Parti’nin kadroları genel başkanından üyesine kadar millete tepeden bakmayan bir anlayışa sahiptir. Genel başkanından üyesine kadar bir fark yoktur. Beraber yaşadığımız insanlara farklı davranmadık o yüzden başarılıyız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından AK Parti disiplin kurulu başkanı ve il eğitimcisi, Kadir Sarıcalar mahalle başkanlarının 7 Haziran seçimlerinde neler yapması noktasında bilgiler verdi.