AK Parti İl Başkanı Avukat Rıza Sümer, yaptığı yazılı açıklama ile MHP İl Başkanı Adnan Kaya’nın AK Parti’nin yatırım ve icraatlarını eleştiren sözlerine yanıt verdi. Sümer, bu tür açıklamaların altında psikolojik çaresizlik yattığını söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, AK Parti Antalya 1’nci sıra Milletvekili Adayı Lütfi Elvan’ın seçim vaatlerini eleştiren MHP İl Başkanı Adnan Kaya’ya yanıt veren AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti olarak Antalyalılara ve Türk insanına ne tür hizmetler yapılabileceğini hükumetin görevde olduğu 13 yılda herkese gösterdiğini söyledi.
MHP İl Başkanı’nın bu açıklamalarının altında yıllardır bir şey yapamamış olmanın çaresizliğinin yattığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Kaya’nın istikrarsızlıkla ilgili sözlerine cevap olarak “Antalya’ya yatırım yapmanın ötesinde kentin marka şehir olması konusunda da hükumetin yaptıkları ortadadır” ifadelerini kullandı. Sümer, yalnıza Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıllık hizmet süresi içinde yapma sözü
verdiği hizmet ve projelerin hepsinin ilk bir yılda ya yapıldığını ya da proje aşamasına geldiğine de dikkat çekti.
Açıklamasında Antalya’nın bir tarım ve turizm kenti olduğuna vurgu yapan Sümer, bundan sonraki süreçte de kentin tarım ve turizm alanında daha da gelişmesini sağlamak adına gereken her türlü desteğin hükumet tarafından sağlanacağını belirtti. Sümer, AK Parti Antalya milletvekillerinin de bu konuda üzerine düşen her türlü görevi yapacağından kimsenin şüphe duymaması gerektiğini ifade etti.