AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Milletvekili Adayı Murtaza Tamyürek ile birlikte Konyaaltı ve Döşemealtı ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Konyaaltı ilçe teşkilatı yöneticileri ile Konyaaltı ilçesindeki ev, işyeri ve mahalle muhtarlarını ziyaret eden AK Partili Milletvekili adayları Asker Mevlidine de katıldılar.
AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Milletvekili Adayı Murtaza Tamyürek ile birlikte Konyaaltı ilçesinde ev toplantılarına katıldı, semt pazarında esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti. Enç ve Tamyürek, mahalle muhtarları ve taksi duraklarında taksiciler ile görüştü. Vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileten Enç ve Tamyürek, 7 Haziran seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu vurgu yaparak güçlü ve yeni Türkiye’nin inşa edilebilmesi için seçmenlere çok önemli görevler düştüğünü söyleyip, vatandaşların tercihleriyle bu tarihi sürece destek olmalarını istediler.
REKLAM YAPIYORLAR
CHP’nin seçim kampanyasındaki vaatlerinin sadece reklamdan ibaret olduğunu ifade eden AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “CHP’nin amacı iktidar olup ülkeyi yönetmek değil. İktidara gelemeyeceklerini kendileri de biliyorlar zaten. Onların derdi, ülkeyi yönetmek değil, kendi koltuklarını kaybetmemek. CHP’nin seçim vaatlerinin gerçekliğine aklıselim insanlar da, partilileri de inanmıyor zaten. Çünkü, Antalya’da biz o sadece reklamdan ibaret yalan vaatlerin benzerlerini geçtiğimiz 5 yılda CHP’li Akaydın döneminde Antalyalılar olarak hep birlikte görüp, acı bir şekilde tecrübe ettik” dedi.
TAMYÜREK:"AKAYDIN 10 YIL KAYBETTİRDİ"
CHP yüzünden Antalya’nın 5 yılının boşa geçtiğini ve 10 yılını kaybettiğini belirten Milletvekili Adayı Murtaza Tamyürek, “Yerel yönetimlerde yalan vaatlerle işbaşına gelen CHP, şimdi o yalan vaatlerin reklamlarıyla milletimizi yeniden aldatmaya, yanıltmaya çalışıyor. Akaydın, Antalyalılara yalan vaatlerde bulunarak kandırmadı mı? 5 yılda hiçbir şey yapmadığını hepimiz gördük. CHP’li Akaydın yönetimi, Antalya’nın 10 yılına maloldu. Antalyalı hemşehrilerimizin yeniden iş başına getirdiği Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, daha göreve gelir gelmez 14 köprülü kavşağın yapımını başlattı. Antalyamızın ve ülkemizin büyümesi ve daha da güçlenmesi için AK Parti’ye daha fazla destek vermenizi istiyoruz” diye konuştu.
SSK ÖRNEĞİ
CHP’nin beceriksiz bir yönetimin eliyle idare edildiğini belirten Milletvekili Enç, “SSK Genel Müdürlüğü döneminde başında bulunduğu kurumu batıran Kılıçdaroğlu değil miydi? Böylesi hayati öneme sahip devletin bir kurumunu batıran CHP’nin Genel Başkanı’nın vaatleri bize tanıdık geldi. Aslında, ‘Geçmişte SSK’yı nasıl batırdıysam bu vaatlere inanıp, oy verirseniz ülkeyi de öyle batıracağım’ demek istiyor. Kimse bunlara kanıp oy vermeyecektir. Yalan vaatleriyle iş başına geldiği güzelim Antalyamız’da 5 yılda bir çivi bile çakmayan, belediyenin kasasını birilerinin cebine aktaran CHP’li eski başkan Akaydın, şimdi ‘Sütte leke vardır bende yok’ deyip, Antalyalı hemşehrilerimizi bir kez daha kandırmaya çalışıyormuş. Asılsız vaatlerinden sonra yaptıklarının ortaya çıkacağını bildiği için şimdi dokunulmazlık zırhına bürünmeye çalışıyor. 7 Haziran’da hem Akaydın’a hem de yalan vaatleriyle milletimizin aklıyla alay eden CHP’ye dersini vermemiz lazım” dedi.
ÖZGÜRLÜKTEN YANAYIZ
Konyaaltı İlçesi’ndeki programların ardından Döşemealtı’na geçen Milletvekili Enç, AK Parti ilçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. AK Parti’nin özgürlüklerden yana olduğunu söyleyen Enç, “Ak Parti hükümetleri döneminde 13 yılda ülkemiz nereden nereye geldi hep birlikte görüyoruz. Ülkemiz için, halkımız için gece gündüz demeden çalışarak, ekonomi ve özgürlüklerin gelişmesi alanında çok mesafe katettik. Başörtüsü yıllarca çözülemeyen bir sorundu, biz bu sorunu çözüp geçmişte bıraktık. Biz özgürlüklerden yanayız. Bizim derdimiz halkımıza hizmet etmek. Bizim derdimiz halkımızın en iyi şekilde yaşamını sürdürmesi için, gece gündüz demeden çalışmak. İnşallah, 7 Haziran’da halkımız sandıkları patlatarak, yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasını yavaşlatmaya çalışan muhalefete gereken cevabı verecek” diye konuştu.