AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, seçim programları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarında, AK Parti hükümetlerinin insana yatırım yaptığını belirterek, “Partimiz, 13 yılık iktidarlarında insanlarımızın istekleri doğrultusunda yatırımlar yaparak, Cumhuriyet tarihinde umulmadık devrimleri gerçekleştirerek, milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur” dedi.
Devletle vatandaş arasındaki köprüyü AK Parti’nin oluşturduğunu kaydeden İşeri, “Bu sayede, devletimizin sosyal yönünü vatandaşlarımıza biz gösterdik. İnsanlarımız, artık sosyal güvencelerinin olduğunun bilincinde akşamları huzur içerisinde evlerinde aileleri ile birlikte mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Rabbim de bizlere bu fırsatı verdi bu güzellikleri insanımıza AK Parti ile yaşattık. Yüce Mevla bizleri mahcup etmedi. Muradımız hayır, inşallah da akıbetimiz de hayır olur” diye konuştu.
Seçim gezilerinde yaptığı konuşmasında AK Parti’nin siyasi temellerini milletin attığına dikkat çeken İşeri, şunları söyledi:
”AK Parti’yi millet kurdu. AK Parti’nin siyasi temellerini milletimiz attı. Bu aziz millet yüzyıllar boyunca nasıl bütün şer güçlere rağmen oyun bozdu. Yeniden tarih yazdıysa bu seçimde de yazacaktır. AK Parti seçmeni için sandık sadece kapalı bir zarf, kapalı bir kutu değildir. Sandıkta Milli Mücadele ruhu, Çanakkale ruhu, Gazze ruhu, Saray Bosna ruhu yatmaktadır.”
AK Parti seçmeninin sandığa kutsal bir göreve gider gibi gittiğine vurgu yapan İşeri, “O sandıkta mazlum milletlerin Şam’ın Halep’in Doğu Türkistan’ın, Kahire’nin umutlarını yarınları beklemektedir. AK Parti seçmeni sandığa giderken aynen kutsal bir göreve gider gibi kutsal bir emaneti bekler gibi gidecektir. Evlatlarımız için çocuklarımız için bütün coğrafya için o sandıklar üzerimize bırakılan manevi birer yüktür. Bu sandıklar bize rahmetli Menderes’in, rahmetli Özal’ in rahmetli Erbakan hocamızın ödemiş olduğu ağır bedellerin sonucunda bırakılan birer emanetti. Onursal liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman en önemli konularında milletime gidiyoruz dediği en önemli işarettir. Bunun hakkını bunun sorumluluğu Antalya, Kepez bugüne kadar verdi. 7 Haziran’da da verecektir. Siyasi tarihlerde Antalya/Kepez mutlaka kalın harflerle yazacaktır” dedi.