AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, seçim çalışmaları çerçevesinde Korkuteli ilçe binasında Ak Parti ilçe yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile bir araya geldi. Köse, “12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin daha önce hayal bile edilemeyecek yatırımlara kavuştuğunu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin 2023 vizyonunu belirleyeceğini söyledi.
Av. Mustafa Köse, İlk olarak Ak Parti Korkuteli ilçe binasında Milletvekili adayı Mustafa Akdeniz ve İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile partililerin karşısına geçti.
AK Parti’nin 12 yıllık iktidarı döneminde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan itibaren yapılan yatırımdan daha fazlasının yapıldığını belirten Köse, “Bizim tek bir siyaset anlayışımız var, o da halka hizmet. 2023 Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.
AK Parti Antalya Birinci sıra adayının Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan olduğunu hatırlatan Mustafa Köse, “Hükümetimizin en icracı bakanlarından birisinin şehrimizden aday olması büyük bir şans. Bakanımız şehrimize birçok proje ile geldi. Korkuteli’ne önemli projeler hayata geçirilecek. Yollarımız duble yol olacak. Doğalgaz konusunda çalışmalara başlandı. En kısa sürede bu konu ile ilgili sevindirici haberi veririz” dedi.