AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, 20 Mayıs’ta Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda “Yeni Türkiye Yolunda Büyük Kepez Buluşması”na tüm vatandaşların davetli olduğunu belirtti.
AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, 20 Mayıs’ta Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda istişare için bir araya geleceklerini belirterek, “Bu toplantılarımız aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin sembolüdür. Seçim sürecindeki başarılı çalışmalarınızı takdir ediyor, önümüzdeki günlerdeki çalışmalarımızda da aynı hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum” dedi.
7 Haziran’a kadar herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini söyleyen İşeri, “Mutlu yarınlara ulaşabilmemiz için hepimiz gayret göstermeliyiz. Projelerimizin hayata geçmesi, ülkemizin refaha kavuşması için herkes elinden gelen gayreti göstermeli. Bu işi sadece belediye başkanlarına, ilçe başkanlarına ve milletvekili adaylarına bırakmamalısınız. Bazılarınızın duaları, bazılarınızı gayretleri ile bu sınavdan da başarıyla çıkacağız. Çorbada herkesin tuzunun olması önemli. İlk hedefimiz Bakanımız Lütfü Elvan’ın katılacağı Turgut Özal Spor Salonu’ndaki toplantıya katılımın çok yüksek olmasıdır” diye konuştu.
Yeni Kepez ve yeni Türkiye’nin inşasına katkı sunmayı sürdüreceklerini ifade eden İşeri, şunları söyledi:
“7 Haziran seçimleri için gösterilen gayret sadece sıradan bir seçim mücadelesi değildir. Bu aynı zamanda ülkenin daha mutlu ve refah bir ortama kavuşması mücadelesidir. Bu güzel ortamı bozmaya çalışanlar var. Fakat biz projelerle konuştuğumuz için onlar konuşur, AK Parti yapar diyoruz.”