AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse’nin, Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği toplantı, yoğun katılımdan dolayı mitinge döndü.
Kumluca ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse, Mavikent ve Beykonak mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Köse, esnaf ziyaretlerinin ardından, akşam da miting havasında gerçekleşen toplantıya katıldı. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan toplantıya yüzlerce vatandaş katılınca, toplantı mitinge dönüştü.
Kendisini meşalelerle ve sloganlarla karşılayan vatandaşlara hitap eden Köse, Kumluca’daki bu coşkunun seçim sonuçlarını şimdiden ortaya koyduğunu belirtti. Antalya’ya önümüzdeki dönemde yapılacak yatırımları da açıklayan Köse, “Hızlı tren geliyor. Bu bölgeye bir havalimanı geliyor. İki adet kurvaziyer liman yapılacak. Tekirova-Finike arası duble yol olacak. Finike-Kaş arasındaki virajları da kaldırıyoruz ve tüneller yapıyoruz. Gömbe-Kaş-Kasaba-Elmalı yolu yapacağımız yollar arasında. 9 gölet yapıyoruz Kumluca’ya. Bu göletler bittiği zaman üretiminiz 12 aya çıkacak. Artık Kumlucalı çiftçiler 12 ay boyunca üretim yapabilecek. Memlekette çok iş yaptık, daha yapacağımız da çok iş var” dedi.
Siyasete güvenin AK Parti ile sağlandığını belirten Köse, “Biz bugüne kadar halkımıza ne söz vermişsek hepsini gerçekleştirdik. Biz milletimizin hizmetkarı olduk. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Şimdi, Kumluca’da Hüsamettin Çentinkaya Başkanımız, Büyükşehir’de Menderes Türel Başkanımız ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın Antalya’dan milletvekili olması ile büyük bir yatırım hamlesi başlayacak. Bunun için 7 Haziran’da sizlerden güçlü bir destek istiyoruz” şeklinde konuştu.