AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Manavgat’ta düzenlediği mahalle toplantılarında, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin daha önce hayal bile edilemeyecek yatırımlara kavuştuğunu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin 2023 vizyonunu belirleyeceğini söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, seçim çalışmalarını Manavgat’ta sürdürdü. Manavgat merkez, Side ve Ilıca mahallelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Köse, akşam da Çayyazı, Dolbazlar ve Yukarıışıklar’da mahalle sakinleri ile buluştu. Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu’nun da katıldığı toplantılarda, vatandaşların büyük bir coşku ve havai fişeklerle karşıladığı Köse, bu teveccühe layık olabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.
AK Parti’nin 12 yıllık iktidarı döneminde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan itibaren yapılan yatırımdan daha fazlasının yapıldığını belirten Köse, “Bizim tek bir siyaset anlayışımız var, o da halka hizmet. 2023 Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.
MUHALEFET HALKI KANDIRIYOR
Vatandaşlara hitabeden Köse, muhalefeti yerine getiremeyecek sözler vererek halkı kandırmaya çalıştığını söyledi. Muhalefetin asgari ücreti 1500 liraya çıkaracağı, emekliye iki maaş ikramiye sözünün tamamen bir aldatmaca olduğunu belirten Köse, “Utanmasalar, vatandaşların günahlarını sileceklerini söyleyip cennet vadedecekler. Bir vaatte bulunurken bunun kaynağını göstermek zorundasın. Devleti yönetmek ciddiyet ister” dedi.
ZİHNİYET HALA AYNI
“Biz bunların sözlerinden nasıl döndüklerini geçmişte gördük” diyen Köse, “ Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, seçimden önce elektriği bedava kullandıracağını, 100 bin kişiye iş vereceğini söyledi. Seçimden sonra hadi al 100 bin kişiyi işe dediğimizde, ‘Ben 10 bin demiştim, arkadaşlar bir sıfır fazla atmış’ dedi. Hani Antalya Ankara’dan zengindi elektriği bedava yap dediğimizde, ‘Ben Antalya’nın tarihinin daha zengin olduğunu söylemiştim” dedi. Zihniyet hala aynı, bunların işi demagoji.
ERDOĞAN’IN DİK DURUŞU
Sınır komşumuz olan ülkelerin yangın yerine çevrildiğine dikkat çeken AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Gezi olayları ve 17-25 Aralık ile Türkiye’nin de böyle bir ortama çekilmek istendiğini söyledi. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile ülkemize karşı oynanan oyunların önünün kesildiğini ifade eden Köse, “Ülkemizin krize tahammülü yok. İstikrarın devam etmesi için desteğinize ihtiyacımız var” diye konuştu.
ANTALYA’YA HİZMET YAĞACAK
AK Parti Antalya Birinci sıra adayının Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan olduğunu hatırlatan Mustafa Köse, “Hükümetimizin en icracı bakanlarından birisinin şehrimizden aday olması büyük bir şans. Bakanımız şehrimize birçok proje ile geldi. Manavgat’a da çok önemli projeler yapılacak. Antalya-Konya hızlı trenin yapımına başlanacak ve bu sayede Manavgat’tan Konya’ya ulaşım çok kolay olacak. Yeni çevre yolları ile karayolu ulaşımı da rahatlayacak. Manavgat’ın deniz ulaşımı ve turizm açısından çok önemli olan bir liman projemiz de var” dedi.
YATIRIMLAR HEMEN BAŞLADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yeniden seçilmesi ve bütün şehir yasası ile Antalya’nın hizmete doyacağını belirten Köse, “Başkan Menderes Türel’in seçimi kazanmasının üzerinden henüz bir yıl geçti. Antalya’daki yatırımları görüyorsunuz. Önümüzdeki dönemde bu daha da artacak” şeklinde konuştu.
AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Köse, halkla buluştuğu mahallelerde, mahallenin yaşlılarını evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet edip hayır dualarını da aldı.