AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani seçim çalışmaları kapsamında Döşemealtı’nda vatandaşları ziyaret etti. Bölgeye yapılacak yatırımları anlatan Samani, çok sayıda kurumun yıl sonu kermesine katıldı.
Seçim çalışmasına Döşemealtı’nda sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Döşemealtı’nda Yeniköy İlköğretim Okulu yararına düzenlenen kermese katıldı. Ardından Halil Akyüz Huzurevi’ni ziyaret eden Samani huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Onlarla yakından ilgilenen Samani, yaşlıların sorun ve taleplerini dinledi. Huzurevi sakinleri tarafından yapılan el emeği göz nuru eserleri inceleyen Samaniye, işlemeli taştan yapılan Osmanlı Tuğrası hediye edildi.
100 YATAKLI HASTANE
Ziyaretlerin ardından Yağca Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Samani, yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Döşemealtı’nı yakından ilgilendiren bir müjde vereceğini ifade eden Samani “Kepez ve Döşemealtı için büyük bir müjde. Masadağı’nın üst tarafına en kolay Döşemealtılıların gelebileceği 1000 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz. Kampüs gibi, hastane kampüsü.Her şeyi gözden geçirebilen yeni bir hastane yapıyoruz inşallah. Buraya zaten bir hastane yapılacak. Benim söylediğim büyük bir olay. Bir bölge hastanesi Burdur, Isparta ’dan da hastaların gelebileceği bir hastane. Döşemealtı düzlüğünde olacak bir anlamda. Bunlar nasıl olacak diye sorarsanız. Biz bunları yapabilecek güçteyiz. Eskiden değildik. 2002’den önce değildik. 2002’den önce neden yapamıyorduk, da şimdi yapabiliyoruz. Sihirli değnek mi var. Hortumları kestik. Faiz lobisiyle mücadele ettik. Birde kendimize güvendik. Milletimize güvendik. Ekonomimizin başına dışarıdan bakan getirmedik. Ekonominin başına bu ülkenin yetiştirdiği evlatları koyduk ve hiçbir yere bağımlı kalmadık. Bu şekilde gerçekleştirebildik” dedi.
Mahalle toplantısının ardından, Döşemealtı Sanayi Sitesi’ne giderek esnafı ziyaret eden Samani, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Samani, sanayi esnafından destek istedi. Samani’nin Döşemealtı’ndaki son durağı ise Halk Eğitim Merkezi oldu. Burada yıl sonu sergisini gezen Samani, kursiyerlerin yapmış olduğu keçeden yapılmış yeleği giyip atkıyı taktı.