Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı’nı coşkulu bir mezuniyet töreni ile tamamladı.
Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir, İlçe Gençlik Spor Müdürü Lütfi Hamarat, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğretim elemanları ve öğrenci velilerinin katıldığı tören, yağmur nedeniyle stadyum yerine salonda yapıldı. Törende öğrencileri temsilen konuşan Şener Özsoy, "Ülkemizin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırabilmek için sahip olduğumuz yegane kaynak gençlik azmimiz ve inancımız olacaktır. Parlak bir geleceğe sahip olabilmek için her zaman yılmadan ve yorulmadan çalışmalıyız, başarmak için tarihimizi ve değerlerimizi unutmamak gerekir" dedi.
Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Halil Demir ise konuşmasında, günümüzde toplumların gücünün eğitimli insanlarla ölçüldüğüne dikkat çekerek, "Bugün bilgi ve bilgili insan çok kıymetli durumda. Biz de Elmalı Meslek Yüksekokulu olarak bu bilinçle yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.
Belediye Başkanı Öztekin de yaptığı konuşmada, gençlere başarılı olmak için disiplin ve çok çalışmanın önemini vurguladı.