AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Ferdi Akkaya, farklı sektörlerde hizmet veren küçük ve orta ölçekli işletmeleri ziyaret ederek seçimin nabzını tutuyor.
AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Ferdi Akkaya, Akdeniz Küçük Sanayi’de hizmet veren 07 Antalya Otomotiv’de sanayi esnafıyla buluştu. Esnafın sıcak ve samimi davranışıyla karşılanan Akkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken işçi ve işverenler ise hükümetten ve milletvekillerinden beklentilerini dile getirdi. İşletme ortaklarından Ali Balcı, küçük esnafın ayakta durabilmesi için bazı şartların yerine getirilmesi gerektiğini ve her şeyden önce bürokrasinin azaltılması gerektiğini belirtti. Hükümetin birçok alanda olduğu gibi ticaretin artması için de bazı girişimlerde bulunduğunu belirten Balcı, işletmelerin itici güç olduğunu, vergi ve muafiyetler gibi bazı kolaylıkların mutlaka sağlanması gerektiğini söyledi.
İşletme sahipleriyle birlikte, çalışanları da dikkatle dinleyen Milletvekili Aday Adayı Ferdi Akkaya ise amacının; bu sorunları partisine ve dolayısıyla TBMM’ye ulaştırmak olduğunu söyledi. Farklı alanlarda olduğu gibi, ekonominin lokomotifi olarak gördüğü KOBİ’lerin sorunlarını da kendilerine dert edindiğini belirten Akkaya, “Sizlerle güzel bir sohbet gerçekleştirdiğimiz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Şunu söylemeliyim ki; sosyal alanda olduğu gibi ekonomi alanında da bazı projelerimiz bulunuyor. Bunları her platformda dillendirmeye çalıştık. Bu projeleri partim ülkem için kullanmak istiyorum. Bu toplantıdan da alacağımız çok anekdot oldu. Genel olarak hükümetimizden memnuniyet durumu var. Bu beni çok sevindirdi. Allah bu görevi bize kısmet ederse talepleriniz için meclisteki sesiniz olacağım” dedi.
Akkaya ve esnafın sohbet toplantısı hep birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.