PTT 1’inci Lig play off yarı final ilk maçta Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Albimo Alanyaspor’u, Alanya protokolü uğurladı.
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Garnizon Komutanı Personel Albay Adnan Arseven, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, bu sabah Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’ne gelerek kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara Samsunspor maçında başarılar diledi.
Kaymakam Hasan Tanrıseven, play off’ta 3 büyük şehrin 4 takımının yer aldığını ve bu 3 büyükşehir takımlarının arasında Alanya’nın olması kendilerine gurur verdiğini söyledi. Albimo Alanyaspor’un kentin gelişmesine önemli bir katkı sağlayacağını belirten Tanrıseven, "Kentin dinamikleriyle takımımızın arkasındayız. İnşallah Samsun’dan avantajlı bir skorla dönersiniz ve Alanya’daki maçta finale çıkarız" dedi.
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise "lbimo Alanyaspor’un bu sezonki başarısı, geçen sezonki şampiyonluğun tesadüf olmadığını gösterdi. Biz takımımızın Süper Lig’e yükseleceğine inanıyoruz. Kamuoyunun da buna inanmasını istiyoruz" diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de play off sürecinde tüm şehrin kulübe destek vermesi gerektiğini kaydetti. Alanya dinamiklerinin Alanyaspor’un arkasında durması gerektiği inancında olduklarını ifade eden Güney tüm maçlarda Alanyalıları tribünlere davet ettiklerini söyledi.
Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, "Geldiğimiz nokta ve hedefimiz belli. Bize bu doğrultuda destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah Samsunspor ile oynayacağımız iki maçta da onları mahcup etmeyecek sonuçlar alırız” ifadelerini kullandı.