Albimo Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pehlivan, "PTT 1’inci Lig’deki ilk yılımızda takımımız play off’un eşiğine gelerek büyük bir başarı elde etti. Bu hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da istediğimiz sonuçla dönerek hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.
Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pehlivan, ligin son haftasına girilirken play off için büyük bir avantaj yakaladıklarını söyledi. Ligi galibiyetle tamamlayarak play off bileti alacaklarına inandığını belirten Pehlivan, "Geçen yıl Albimo Alanyaspor’un yerinin PTT 1’inci Lig, hatta Spor Toto Süper Lig olduğunu söylemiştik. Bu sene PTT 1’inci Lig’de aldığımız sonuçlar ve sıralamadaki yerimizle bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Alanya’nın imkanlarını seferber ettiğimiz taktirde bu ligde kalıcı olmak ve Süper Lig’e yükselmek uzak bir hedef değil" dedi.
Birkaç yıl önce Süper Lig’i konuştuklarında birçok kişinin buna inanmadığını dile getiren Pehlivan, şunları söyledi:
"Ama şu anda Süper Lig’in eşiğine geldik. PTT 1’inci Lig’deki ilk yılımızda takımımız play off’un eşiğine gelerek büyük bir başarı elde etti. Bu haftasonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Belediyespor deplasmanından da istediğimiz sonuçla dönerek hedefe ulaşmak istiyoruz. Tüm turizmci ve iş adamlarımızı Albimo Alanyaspor Kulübü’ne destek olmaya davet ediyorum."