Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 11.Antalya Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında Instagram’da düzenlenen "Antalya ve Çiçek" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.
BİN 500’Ü AŞKIN FOTOĞRAF YARIŞTI
ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Rıdvan Mesçioğlu, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ömer Gündeşlioğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve ATSO Basın Birimi’nden Orhan Çakmur’dan oluşan jüri 14 - 25 Mayıs 2015 tarihleri arasında Instagram’da #AntalyaCicekFestivali etiketiyle yüklenen 1541 fotoğrafı değerlendirdi.
Yapılan değerlendirme sonucu "bahadiray07" kullanıcı isimli Bahadır Ay’ın fotoğrafı birinci seçildi. "suleyman.elcin" kullanıcı adıyla Süleyman Elçin ikinci, "onersan" kullanıcı isimli Öner Şan’ın fotoğrafı üçüncülüğe layık görüldü. "tlg.dnz" kullanıcı isimli Tolga Deniz’in fotoğrafına ise "Jüri Özel Ödülü" verilmesi kararlaştırıldı.
TANITIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MECRA
ATSO Başkanı Davut Çetin, yarışmaya olan ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Dünyada marka kentlerin artık sosyal medya ve djital platformlarda da yarış halinde olduğunu vurgulayan Davut Çetin, "Günümüzde sosyal medya kanalları tanıtım için en önemli mecralardan biri. Antalya’nın sosyal medyada daha etkin olması ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. #AntalyaCicekFestivali etiketiyle sosyal medyada Bin 500’ün üzerinde fotoğraf paylaşılması memnuniyet verici. Antalya ve çiçek birbirine çok yakışan iki kelime. Antalya ile ilgili güzel paylaşımların devam etmesi umuduyla, yarışmaya katılan tüm fotoğrafseverlere teşekkür ediyor, dereceye girenleri kutluyorum" dedi.
Davut Çetin, dereceye girenlere ödüllerin 1 Haziran pazartesi günü verileceğini sözlerine ekledi.