PTT 1. Lig Play-Off yarı finalde Adana Demirspor’u eleyen Antalyaspor’da taraftarlar final maçı için gün sayıyor.
Antalyaspor’un, Adana Demirspor’u ilk maçta 3-0 yendikten sonra rövanşta 2-0 yenilmesine rağmen Samsunspor ile final maçına çıkmayı hak etmesi kentte bayram havası yaşattı. Karşılaşmayı toplu olarak parklarda ve meydanlarda izleyen taraftarları, Cuma günü saat 20.00’de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak final heyecanı sardı.
İSTANBUL’A AKIN VAR
Kırmızı-beyaz renklere gönül vermiş binlerce taraftar otobüslerle İstanbul’a gitmek için hazır bekliyor. Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız da hem grubuna, hem de Antalyaspor’a gönül vermiş tüm taraftarlara seslenerek “Takımımıza destek olmak için İstanbul’a gidiyoruz” çağrısı yaptı.
OTOBÜS DESTEĞİ İSTİYORUZ
Yılmaz Yıldız, “İstanbul’da Antalyaspor’a desteklemek isteyen çok sayıda taraftarımız var. Ancak otobüsler yetersiz kalıyor. Antalya’daki tüm belediyelere, siyasilere, kurum ve kuruluşlara rica ediyoruz. Bu zorlu maçta takımımıza tam destek vermek için siz de elinizi taşın altına koyun. Fazla vaktimiz kalmadı. Tahsis edilecek her bir otobüs sahadaki futbolcularımıza ekstra katkı yapacaktır. Süper Lig coşkumuza tüm Antalya’nın ortak olmasını istiyoruz” dedi.