Antalya’nın Kepez ilçesinin Dokuma semtinde ziyaret ettiği esnafla sohbet AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, hayırlı ve bol kazançlı işler diledi.
Esnaf ziyareti sırasında bir simit fırınına da uğrayan Uslu, baba mesleğinin fırıncılık olması sebebiyle fırıncı ustalarıyla sektör hakkında sohbet etti. Daha sonra Dokuma Taksi Durağında taksicilerle bir araya gelerek keyifli bir sohbete başlayan Uslu, “Yeni Türkiye milletin hakim olduğu Türkiye’dir. Mega projelerin inşa edildiği Türkiye’dir. Cihan Devleti Türkiye yoludur” dedi.
Akşam saatlerinde Atay Uslu, eski Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanı Lutfi Elvan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Nevin Korkmaz Zor ve Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Varsak’ta düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Gazililer mahallesindeki toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Uslu, istikrar ve Antalya yatırımları konusunda görüşlerini aktardı. Uslu, “İstikrarsızlık 1970-1980 yılları arasında, 10 yılda 14 Başbakan değişmesidir. İstikrarsızlık yatırımların durması, IMF kapısında 500 milyon dolar için ceketi düğmeli beklemektir. İstikrar ise IMF adlı kuruluşa ‘İsterseniz size borç verebiliriz’ diyebilmektir. İstikrar 13 yılda 18 bin kilometre yol yapabilmektir. Şimdi istikrar devam edecektir. Çünkü Milletimiz istikrar istiyor. Dünyadaki mazlumlar Türkiye’nin istikrarı için dua ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Türkiye için gece ve gündüz çalışıyor. Ahmet Davutoğlu Başbakanımız gece ve gündüz çalışıyor. İstikrar sürecek, Antalya büyüyecek, Türkiye büyüyecek. İstikrarsızlık bekleyenler hüsrana uğrayacak. Ülkemiz üzerine oynanacak oyunlar bozulacaktır. Antalya’da inşa edilecek mega projelerle artık hem tarım hem de turizm gelirlerimiz artacaktır” dedi.