Antalya’nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye Şampiyonası 1.Grup maçlarında başarılı olarak 2. Grup’a çıkan Manavgat Belediyespor U-15 takımını Cumhuriyet altını ile ödüllendirirken, Dünya Triatlon Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü olan Ali İbrahim Öz’e ise bisiklet hediye etti.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 12-15 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan U-15 Türkiye Şampiyonası 1’inci kademe müsabakalarından şampiyon olarak çıkan Manavgat Belediyespor U-15 Takımı futbolcularını Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Başarılı 22 futbolcu ve antrenörlerini makamında ağırlayan Başkan Sözen, genç sporcuları tebrik etti. Yarın Türkiye Şampiyonası 2. Grup maçları için Eskişehir’e hareket edecek sporculara başarılar dileyen Başkan Sözen, Eskişehir’de yapılacak maçları izlemeye gideceğini söyledi.
BİSİKLET HEDİYE ETTİ
Dünya Triatlon Federasyonu tarafından Alanya’da düzenlenen Dünya Triatlon Şampiyonası’nda Manavgat’ı gururlandıran Ali İbrahim Öz’e ziyareti sırasında triatlon bisikleti hediye eden Başkan Sözen, Türkiye’de ilk kez Belek’te yapılacak olan İron Man yarışlarında yeni bisikletiyle başarı diledi. Sporcu kişiliğiyle öğrencilerine örnek olan eğitimci Ali İbrahim Öz’e bisiklet hediye sözü verdiğini hatırlatan Başkan Sözen, "Amacımız spor yapan herkese belediyemizin gücü nispetinde destek verebilmek. Başarılı sporcuları ödüllendirmek bizleri onurlandırdığı gibi onları daha da çok teşvik ediyor. Spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecek" dedi.