Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesi Alaylı ve Gökdere mahalleleri arasındaki bağlantı yolunu sıcak asfaltla kapladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Aksu ilçesinde Alaylı ve Gökdere mahallelerinin birbirine bağlayan yolda gerçekleşen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Türel, İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölge halkının yoğun şikayetine neden olan bozuk haldeki 3 kilometrelik yolun sıcak asfaltla kaplandığını söyleyen Başkan Türel, “Aksululara asfalt yolları hayırlı olsun” dedi.
Yeni Büyükşehir Yasası ile köy yollarının ilk kez sıcak asfaltla buluştuğunu belirten Başkan Türel, “Şehirde ne hizmet varsa, köylerde de o olacak demiştik. Eskiden köy olan mahallelerimizin grup yollarını kaliteli sıcak asfaltla kaplıyoruz. Antalya’da asfaltsız köy yolu bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. Yeni alınan iş makineleri ile güçlenen asfalt ekiplerinin, Antalya’nın doğusundan batısına kadar olan bölgede çalıştıklarını belirten Türel, 2015 yılında sadece kırsal kesim yollarına 100 milyon lira harcayacaklarını da sözlerine ekledi.