Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Soner Yasak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Ligi’nden 1.Lig’e yükselme ve terfi maçlarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi sundu.
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Ligi’nden 1.Lig’e yükselme terfi maçları 12-19 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi. 250 engelli sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Antalya’nın tek takımı Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye ve Basketbol Takımı 1’inci lige yükseldi. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Soner Yasak, terfi maçlarına destek verip, katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür plaketi verdi.
Başkan Türel’in spora ve engelli takımına verdiği desteğin önemine değinen Soner Yasak, “Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olan, yaşamlarını kolaylaştıran projelere imza atan Menderes Türel, aynı zamanda da engelli sporcularımızın ağabeyidir. Her fırsatta ve platformda bizi desteklediğini için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Türel de Yasak’ı ve engelli sporcuları başarılarından dolayı kutladı.