Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışma midibüsüyle Varsak bölgesindeki bir programa gittiği sırada, Gazi Mahallesi sakinleri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların ilgisi karşısında midibüsü durdurarak, AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç ile mahallelilere seslendi Başkan Tütüncü, “Kepez her geçen gün belediye hizmetleriyle, yeni hastane binalarıyla, yeni okul binalarıyla, vizyon eserlerle çok güzel hale geliyor. Değişen Kepez’in en güzel yanı Gazi Mahallesi’nde görülüyor. 24 derslikli yeni okul hizmeti girdi. Mahalleye çok yakın bir alana inşa edilen 350 yataklı devlet hastanesi 29 Ekim’de hizmete açılıyor. Mahallemizde semt spor sahasının inşası yakında başlıyor. Gazi’de yeni yol açma, park ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Hizmetlerimiz, eserlerimiz Gazi’ye hayırlı olsun” dedi.
Başkan Tütüncü, konuşmasında Gazi Mahallesi sakinlerine 50 yıla yakın bekledikleri tapularına kavuşacaklarının müjdesini de vererek, şunları söyledi:
“Gazi Mahallesi’nin en önemli problemlerinden biri olan Vakıf arazilerinde, gecekondusu olan vatandaşlarımızın tapu almasının önündeki engeli ortadan kaldırdık. Vakıflar Meclisi, Gazi ile bazı mahallelerimizde 5 bine yakın hak sahibinin, tapu özlemini giderecek olan Kepez tarihinin en büyük takas işlemini onayladı. En kısa zamanda Vakıf arazilerindeki gecekondusu olan kardeşlerimiz tapularını alacaklar.”
Mahalleliler de 50 yıllık tapu özlemini gideren Başkan Hakan Tütüncü’ye alkışlarıyla teşekkür ettiler.