Belediyelerin ulusal ve uluslararası kuruluşların kaynaklarından yararlanabilmesi amacıyla, personele proje yazma eğitimi alan belediye personelini tebrik eden AKBB Başkanı Tütüncü, vatandaşın daha fazla hizmetle tanışacağını söyledi
Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, BAKA desteğiyle ASAT’ta düzenlenen Proje Döngüsü Eğitimi Sertifika Programı’na katılan belediye personelini tebrik etti. Belediyelerin ulusal ve uluslararası kaynaklardan yararlanabilmesi adına bu eğitime gerek duyduklarını ifade eden Başkan Tütüncü, eğitimlerin önemini vurguladı.
Kurumlara yönelik faydalarının belediyelerin ciddi kaynaklarından yararlanabilmesinin önünün açacağını belirten Başkan Tütüncü, “Benim 6 yıllık başkanlığım sırasında, bu kaynaklardan yararlanmak adına proje yazabilecek, eğitimli personel çok fazla göremedim. Bununla alakalı kendini geliştiren arkadaşlarımıza da artı değer katacak bir eğitim oldu” dedi.
Başkan Tütüncü, belediyelerin daha fazla hizmet üretmesiyle vatandaşın da daha mutlu olacağını söyledi. Birliğin belediyelere ufuk açıcı, vizyon katan bir görevi olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, “Birlikler genel anlamda belediyelerin önüne açıcı bir hedef koyan çalışmalar yaparlar. Biz de belediyelerimizin önüne bir ufuk koymuş oluyoruz. Ben bu çalışmamızı el ele kol kola sürdürdüğümüz BAKA’ya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.