Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Belçika’da “Koca Yasa” adlı oyunu sahneleyecek olan Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu’nu uğurladı.
Muratpaşa Belediyesi’nin gönüllü kadınlarından oluşan Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, Troya Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak Belçika’ya gidiyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 15 ve 17 Mayıs tarihlerinde “Koca Yasa” oyununu Belçika’da sahneleyecek olan Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu ile bir araya geldi.
Barış ve kardeşliğin tüm dünya coğrafyasında hakim kılınması için sanatın önemli bir güç olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, “Sizlere başarılar diliyorum. Sizler, Muratpaşamızı, Antalyamızı temsil etmenin ötesinde tanıtacaksınız da. Oyunu izleyen tüm katılımcıları, Antalyamıza davet etmenizi istiyorum” dedi.
Hoboken ve Antwerpen kentlerinde oyunun sahneleyecek olan Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, 22 kişilik kafile halinde Belçika’ya gitti. Koordinatörlüğünü İlyas Daştan, Sanat Yönetmenliğini de Hilal Nesin’in yaptığı topluluk Almanya’dan da davet almıştı.