Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diler, tüm Alanyalı hemşerilerimizin ve Müslümanların Miraç kandilini kutlarım” ifadelerine yer verdi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 Mayıs’ta idrak edilecek olan Miraç Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı. Alanya Belediye Başkanı Yücel mesajında şunları kaydetti:
“Peygamberimizin (sas) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabul edildiği Miraç gecesini yeniden idrak edeceğiz. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek gün ve gecelerden bir tanesi olan Miraç gecesine kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Miraç Kandili, Peygamberimizin yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şereflendirildiği müstesna bir gecedir.”
Miraç Kandil’ini fırsat bilerek bu geceyi manevi açıdan en güzel şekilde değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Başkan Yücel mesajında, “Bu güzel geceyi, ülke ve millet olarak kucaklaşıp, kenetlenmenin, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, manevi anlamda arınmanın, aydınlık yarınlara el ele birlikte yürümenin güzel ve kaçırılmaz fırsat vesilesi olarak algılayalım. Bu mübarek gecede yapılacak samimi dua ve yakarışların İslam Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diler, tüm Alanyalı hemşerilerimizin ve Müslümanların Miraç Kandilini kutlarım” sözlerine yer verdi.