AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Kaş’ın Elmalı sınırındaki mahallelerinden başlayarak, Gömbe Yaylası dahil olmak üzere 20 mahallede vatandaşlarla buluştu. Uslu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye üzerine oynanmak istenen oyunları bozacağını söyledi.
Kaş’ın Elmalı sınırına yakın mahallelerde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Sütleğen, Palamut, Çamlıköy, Aklar, Çamlıova, Çavdır, Palamut, Aklar, Çamlıova, Bezirgan mahallelerinde halkla kucaklaştı. Atay Uslu’nun ziyaretlerine Belediye Başkanı Halil Kocaer, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı ve Kaş teşkilatı eşlik etti.
"HALK İÇİN SİYASET"
Gömbe’de kalabalık bir vatandaş kitlesiyle sohbet eden Atay Uslu “ Ben bu yörenin evladıyım. Kaş, benim ata yurdum. Ülkemizin farklı yörelerine hizmet etme gayretinde bulundum. Şimdi sıra memleketimde, ilçemizde, yöremizde, köyümüzde kısacası Antalya’mızda” dedi. Türkiye’nin hızla büyüdüğüne dikkat çeken Atay Uslu, bu nedenle millete engel olmak, prangalar takmak isteyen bir zihniyetin var olduğunu belirterek şöyle konuştu: Devletimiz çalışıyor, milletimiz çalışıyor. Millete engel koymak isteyen, prangalar takmak isteyen zihniyet birer birer temizleniyor. Bu millet nice büyük oyunu bozmuştur. Şimdi 7 Haziran seçimleriyle yeniden üzerine oynanan oyunları bozacaktır. Halk, ‘İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün’ diyecektir. Bu gün sizin coşkunuzda Yeni Türkiye’nin coşkusunu gördük. Biz siyaseti 13 yıldır yapıldığı üzere halk için, hak için yapmaya devam edeceğiz. Adalet için, kalkınma için, özgürlüklerin genişlemesi için yapmaya devam edeceğiz. Memleketimiz için, Antalya için yapmaya devam edeceğiz. Biz siyaseti Musul için, Kerkük için, Filistin için, Bosna için, Kafkaslar için, dünya mazlumları için yapmaya devam edeceğiz.”
“VAAT DEĞİL ESER"
Türkiye’nin 2023 ve 2071 yürüyüşünün kesintisiz devam edeceğine vurgu yapan Atay Uslu, milletvekili seçilmesi halinde yalnızca günlük sorunları çözmekle kalmayacağını, bölgenin güzelliklerinin, ürünlerinin daha çok değer kazanması için projeler üreteceğinin söyledi. “Vaat siyaseti değil, eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz” diye konuşan Uslu, “Bölgemizde Gömbe-Kaş yolu yeniden yapılacaktır. Kalkan-Kaş-Antalya yolu bölünmüş yol olacaktır. Batı Akdeniz’de bir havaalanımız olacaktır. Şimdi Ak Partinin Antalya’da bir icraat kadrosu vardır: Eski Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, İl Başkanımız Rıza Sümer. Dinamik, millet sevdalısı bu kadro ile Antalya’nın kazanması için, Antalyalının mutluluğu için hep birlikte çalışacağız. Antalya’yı seviyorum. Toprağını, havasını, taşını seviyorum. En önemlisi insanını seviyorum. Antalya’ya ve Antalya’ya hizmet etmek büyük bir onurudur” dedi.