Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili aday adayı Naci Alın hafta sonu yapılacak ön seçim çalışmaları kapsamında Eski Sanayi ve Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili aday adayı Naci Alın, sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. İl, ilçe ve mahalle temsilcilerinin yanı sıra ev ve esnaf ziyaretlerini de sürdüren Naci Alın, Antalya genelindeki tüm üyelere ulaşmak için günün büyük bölümünü dışarıda geçirdiğini belirtti.
Ziyarete esnafın sorunlarını dinleyerek not alan Naci Alın, milletvekili seçilse de seçilmese de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelebilmesi için küsmeden çalışacağının sözünü verdi. Alın, "Ulaşabildiğimiz, görüştüğümüz tüm yol arkadaşlarımın şahsıma yönelik yaklaşımları son derece güzel ve pozitif. Dolayısıyla aday olmam konusunda bir sorun görünmüyor. Ama aday olmasam bile 7 Haziran tarihine kadar partimin iktidara gelebilmesi için sokak soka, köy köy, esnaf esnaf çalışacağım. Şu anki seçim büromu da kapatmayacağım. Partimin iktidar olması benim milletvekili olmamdan çok daha önemli" dedi.