Seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın İbradı ilçesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili adayı Çetin Osman Budak, kendisinin de bu toprakların bir evladı olduğunu belirterek, İbradı’ya oy istemeye değil, onay almaya geldiğini söyledi.
İlçe girişinde İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve CHP İbradı İlçe Başkanı Nurettin Baylı tarafından karşılanan Budak, kalabalık bir partili grubu eşliğinde alana geldi. Geçmiş yıllarda bölgenin gelişmesi için sayısız çalışma yaptığını belirten Budak, milletvekili adayı sıfatıyla tekrar İbradı’ya gelmiş olmaktan onur duyduğunu vurguladı.
İbradı’ya oy istemeye gelmediğini belirten Budak, "Sizden el almaya, onay almaya geldim. Sizin sadece Antalya üzerinde değil, Türkiye üzerinde büyük hakkınız var. Bu nedenle sizin gönülden desteğiniz, benim için oydan daha önemlidir. Ayrıca ben bu toprağın çocuğuyum. Sizin benim üzerimde benim de sizde hakkım var. O yüzden oyunuzu değil, kalbinizi istiyorum. Bana değil, kendinize oy vermenizi, İbradılılar olarak ayağa kalkıp, hakkınızı istemenizi istiyorum" dedi. Türkiye’nin dünyada itibarını artıracak bir iktidarın CHP ile geleceğini söyleyen Budak, "İşte bu yüzden desteğinizi istemeye geldim. Beni evladınız, kardeşiniz olarak kabul etmenizi istiyorum. Burası İbradı. Burası kadılar memleketi. Burası hukukun, adaletin beşiği demenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.
KALKINMANIN REÇETESİ CHP’DE
Bölgenin kalkınmanın reçetesinin kendilerinde olduğunu söyleyen Çetin Osman Budak, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"İbradı çok değerli bir turizm noktası olacak. Biz tarihi de çevreyi de koruyacağız. Altınbeşik Mağarası, düğmeli evler, Erimna Antik Kenti, üzüm festivali, bu bölgenin endemik bitkileri, yürüyüş yolları, bunlar hep korunacak, küçük butik oteller, burada en pahalı turizmi yapacak."