Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Havalimanı eski Baş Müdürü Naci Alın ön seçim çalışmalarını sokaklara taşıdı. Seçim propagandasını çarşı-pazar demeden sürdüren Alın, kendisi ve partisi için oy topluyor.
Demokrasi şenliği diye nitelendirdiği 29 Mart tarihinde ki ön seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Naci Alın, sabah erken saatlerde başlayıp gece geç saatlere kadar sürdürdüğü seçim çalışmalarına çarşı-pazarı da ekledi. Eşi Sema Alın ile birlikte farklı bölgelerde ki semt pazarlarını ziyaret eden ve alışveriş yapan Naci Alın, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar alıyor. Ön seçimde yalnızca parti üyelerinin oy kullanacak olmasına rağmen esnaf ve vatandaşın arasına karışıp Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması için mücadele veren Alın’ı karşılarında görenler şaşırdıklarını ifade ettiler. Günün büyük bir bölümünü seçim bürolarında, parti üyeleri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerle sürdürdüğünü söyleyen Naci Alın, “Fırsat buldukça eşimle birlikte çok sevdiğim semt pazarlarına gidip hem alışverişimizi yapıyoruz hem de halkımızla iç içe olmanın güzelliğini yaşıyorum. Milletvekili seçilsem de seçilmesem de halkın arasında olmaya, partim için çalışmaya devam edeceğim” dedi.
Naci Alın, geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında İl Başkanı Semih Esen, İl Yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Milletvekili Aday Adayları Ömer Melli, Hasan Haluk Yalçın, parti üyeleri ve çok sayıda katılımcı eşliğinde Aday Adaylığı’nı açıklayan basın toplantısı düzenlemişti. Alın, merkez ilçe teşkilatlarının yanı sıra Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik İlçelerini ziyaret etmiş hafta içerisinde de batı ilçelerinde İlçe yöneticileri ve parti üyeleriyle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.