Demokrat Parti Aksu eski İlçe Başkanı Süleyman Kaplan ve 250 Demokrat Partili, CHP’ye geçti.
CHP Aksu İlçe Başkanlığında düzenlenen rozet takma törenine, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, CHP Antalya Milletvekili Adayı Devrim Kök ve çok sayıda partili katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçen Demokrat Parti Aksu eski İlçe Başkanı Süleyman Kaplan, “Bu dönem bölünüp parçalanma dönemi değil, birleşme dönemidir. Bizim davamız milli davadır. Bir çiftçi kardeşiniz olarak, çiftçi kesimi olarak ciddi şekilde sıkıntılara maruz kalıyoruz ve maruz kalmaya bırakılıyoruz. Bu dönemin içerisinde değerli çiftçi kardeşlerimiz ve Aksu halkı ile yaptığımız istişareler sonucu. bize sahip çıkabileceğini, bizim ideallerimizi ve temellerimizi inşa edebileceğini beyan ettikleri tek parti olarak Atatürkümüzün partisini, CHP’yi hedef göstermişlerdir. Bu çatının altında toplanma kararı almışlardır” diye konuştu.
CHP’nin iktidar olma yolunda el birliği ile çalışacaklarını kaydeden Kaplan, CHP’de siyasetin kaynağının insan olduğunu belirtti. CHP çatısı altında milli mücadelelerine devam edeceklerini söyleyen Kaplan, “Burada güzel bir Türkiye, güzel bir Aksu için el birliği ile CHP iktidarı için çalışacağız” dedi.