Antalya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Akdeniz CLK Elektrik ile indirim protokolü İmzaladı.
Antalya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, CLK Akdeniz Elektrik ile “İndirimli Elektrik Satış Protokolü” imzaladı. Oda üyelerinin, EPDK’nın belirlediği baz kapsamında uygulanan, şirketin genel indirimleri oranından yüzde bir daha fazla indirim oranı elde etmiş oldukları belirtildi. Protokol, Antalya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile CLK Akdeniz Elektrik Pazarlama ve Satış Direktörü Ozan Emre Erol tarafından imzalandı.
Protokole ilişkin bilgi veren Erol, 4 bin KW üzeri elektrik kullanan müşterilere indirim uygulandığını belirterek, “Türkiye’de elektrik fiyat artışı, enflasyondan daha düşük seyretmektedir. Abonelerimize tüketim miktarına göre yüzde 4 ile yüzde 12 arasında değişen indirimler sağlıyoruz. Yapmış olduğumuz bu protokolle Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri mevcut indirimlerine ek olarak 1’er puan fazla indirim hakkına sahip olacaklar. EPDK tarafından onaylanan ulusal tarife tablosundaki, elektrik birim fiyatına baz teşkil eden dağıtım sistemi kullanıcıları, tek zamanlı ticarethane-mesken ve sanayi tarifesinden elektrik kullanan aboneler için bu indirim geçerli olacaktır" diye konuştu.
Erol, ayrıca tüm abonelerle, asıl aboneyi belirleme ile ilgili bir güncelleme çalışması yaptıklarını da sözlerine ekledi.