Demre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile KOSGEB arasında yapılan protokol gereği "Girişimcilik Kursu" eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Demre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında yapılan protokol gereği "Girişimcilik Kursu" eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Sertifika törenine Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Demre Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kutsal Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkanı Mehmet Sarıoğlu, MHP İlçe Başkanı Alim Atabey, banka müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
30 bin lira tutarındaki hibe tutarını alabilmek için sertifikalarını almaya hak kazanan kursiyerleri kutlayan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman "Demre’nin geleceği ve ekonomik anlamda ilerleyebilmesi için düzenlenen bu etkinliği takdir ediyorum. Bu sayede ilçemizde farklı sektörlerle güzel işletmeler açıp Demre’ye yeni bir hava kazandıracağınıza inanıyorum. Hepinizi kutlayıp, başarılar diliyorum" dedi.
Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu da, bayan ağırlıklı kursiyerlerin olduğunu görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Demre’nin sadece çiftçilik alanında bir yere varamayacağının farkındaydık. Farklı sektörlerle ilçemizin ekonomik anlamda gelişmesi hız kazanacaktır. Tüm kursiyerlerimizi tebrik edere, iş hayatında başarılar ve bol kazançlar dilerim" diye konuştu.