Antalya’da düzenlenen U-13 Futbol Ligi final maçında Manavgat Belediyesi’ni i 4-1 yenen DSİ U-13 Futbol Takımı, grubunu lider olarak tamamlayarak şampiyon oldu.
DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür DSİ U-13 Futbol Takımı’nı tebrik ederek, “Kurumumuz 1954 yılından beri 61 yıldır ülkemizde devasa büyüklükte Su yapıları yaparak ülkemizin ve milletimizin istifadesine sunmaktadır. İnşa ettiği taşkın önleme tesisleri, hidroelektrik santralleri, sulama tesisleri, İçme suyu tesisleri ve barajlar ile suya altın kelepçe vuran DSİ, bunun yanında her zaman sosyal faaliyet alanlarında özellikle de spor faaliyetlerinde var olan ve çeşitli branşlarda başarılar kazanan spor kulübüne sahiptir. Bütün branşlarda olduğu gibi özellikle futbol turnuvalarında çeşitli kademedeki takımlarımız başarı elde etmekte şampiyonluklar kazanmaktadır. Son olarak DSİ U-15 Futbol Takımımız, Türkiye’de ki 1400 takım arasından şampiyon olarak İzmir’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katıldı ve Türkiye’deki ilk dört takım arasına girerek Türkiye ikincisi oldu. Bu kulübümüz ve kurumumuz için büyük bir başarıdır” dedi.
DSİ U-13 Futbol takımımız Antalya’da yapılan müsabakalarında grubu lider olarak tamamlayarak şampiyon olan takımı kutlayan Özgür, “Ben Spor Kulübü Başkanımızdan, yönetimimize, teknik ekibimizden sporcularımıza bize bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ediyor, kendilerini yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.