Antalya’nın Kumluca ilçesinde Başpehlivan Hasan Tuna öncülüğünde güreşlere hazırlanan güreşçiler, moral ve enerji depolamaya devam ediyor.
Önümüzdeki günlerde başlayacak güreşlere hazırlanan sporcular, Cahit Karataş’ın verdiği yemekte buluştular. Cahit Karataş yemekte yaptığı konuşmada, “Ata sporumuz olan, güreşlerimize ayrı bir muhabbetim var. Bu yüzden pehlivanlarımızı bir araya getirmek ve onlara az da olsa katkı sağlamak amacıyla bu yemeği gerçekleştirdim. Katılan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kazasız ve sorunsuz bir güreş sezonu geçmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Güreşçileri çalıştıran Başpehlivan Hasan Tuna ise Kumluca Belediyesi Güreş Kulübü’ne bağlı 25 güreşçi bulunduğunu belirterek, “Yağlı pehlivan güreş sezonu açılmak üzeredir. Bu yüzden çalışmalarımıza daha çok önem vermeye başladık. Çok hevesli ve hırslı kardeşlerimiz var. Çalışmalarımız Kırkpınar’da derece yapmak yönündedir. Bir pehlivan hamisi olan Cahit Karataş’a bizleri yemektee bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.