Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 15 bölgede düzenlenen sabah sporu çalışmalarına katılan ve kanser hastalığından kurtulan 8 kadına Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından ödül verildi.
Bayındır Palmiye Parkı içerisinde yapılan sabah sporu çalışmalarına katılan ve kanser hastalığından kurtulan Nar Taneleri Grubu’ndan Semra Aksoy, Sebahat Şimşek, Selma Uçak, Ayten Koçoğlu, Zeynep Işık, Neslihan Elmacı, Kamile Şahbaz ve Aynur Küpeli’ye düzenlenen törenle Başkan Uysal tarafından çiçek çelengi ile taç takıldı.
Kanseri sporunda etkisiyle yenen kadınları kutlayan Başkan Ümit Uysal, “Spor İşleri Müdürlüğümüzün öncülüğünde halkımız spor yapıyor. Nar Taneleri olarak, sizler kitlesel şekilde başladınız ve bütün Muratpaşa’da yaygınlaşarak devam ediyor. Sizler çok şey başarıyorsunuz. Başkalarının da başarmasına vesile oluyorsunuz. Sadece kendiniz için değil Muratpaşa’da yaşayan bütün insanlarımıza öncü olmak için spor yapın. Sizleri kutluyorum, çalışmalarınızda başarılarılar diliyorum” diye konuştu.