Kepez Belediyesi, 352 işçisine 2 bin 300’er lira ikramiye ödedi.
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 352 işçinin toplam 826 bin lira tutarındaki ikramiyelerinin dağıtılması talimatını verdi. Böylece her bir Kepez Belediyesi işçisi, 2 bin 300 lira olarak ikramiyelerini almış oldu.
Kepez’de üretilen hizmetler ile yeni yatırımlarda işçilerin payının büyük olduğunu belirten Başkan Tütüncü, yoğun çabalarıyla ilçenin çehresini değiştiren işçilerine teşekkür etti. Kepez’in bir cazibe merkezi halini almasında işçilerin büyük pay sahibi olduğunu vurgulayan Tütüncü, "İlçemizi cazibe merkezi haline geliyor. Hizmet üretimindeki başarılarımız, mesai arkadaşlarım olan belediye işçilerimiz sayesinde gerçekleşiyor. İşçilerimiz yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden çalışıyorlar. Görev bilinci ve sorumluluğu ile hareket ediyorlar. Onların bu gayretlerini, alın terleri kurumadan ödemek de bizim sorumluluğumuzdur" diye konuştu.
Kepez Belediyesi’nin memuruyla işçisiyle büyük bir aile olduğu vurgusu yapan Tütüncü, "Biz bu ailenin huzurlu, mutlu, sağlıklı olmasını istiyoruz, diliyoruz. Aynı zamanda çalışanın hakkını da alın teri kurumadan almasını sağlıyoruz. Bu düşüncelerle de 352 işçimizin toplam 826 bin lira olan ikramiyelerini ödedik. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla güle güle harcasınlar" dedi.