Antalya Kepez’de Kurban Bayramı’nda kurban kesim ve satış yerleri belirlendi. İlçede 6 ayrı noktada kurban kesimi, 4 ayrı noktada kurban satışı yapılacak.
Kepez Belediyesi Encümen kararıyla, Fevzi Çakmak Mahallesi 6277 Sokak adaklık kesim yeri, Fevzi Çakmak Mahallesi Atış Poligonu yanında bulunan boş alan, Çankaya Mahallesi Barış Manço Bulvarı Atakent Sitesi yanı, Varsak Menderes Mahallesi mezbaha yanında bulunan mal pazarının kurulduğu alan, kurban satış yerleri olarak belirlendi.
Zafer Mahallesi Cumartesi Pazarı, Yenidoğan Mahallesi Kapalı Pazartesi Pazarı, Varsak Karşıyaka Mahallesi Kapalı Salı Pazarı, Teomanpaşa Mahallesi Kapalı Cuma Pazarı, Fevzi Çakmak Mahallesi 6277 sokak adaklık kesim yeri ve Varsak Ayanoğlu Mahallesi Kapalı Perşembe Pazarı’nda da kurban kesimi yapılabilecek.
Belirlenen yerler dışında kurban satışı ve kesimi yapılamayacak. Kurban satış yerlerinde kurban satıcılarının, tuvalet ve su gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri seyyar modüller, hayvanlar için ise su depoları ve yemlikler, satış yerleri hazır hale getirilecek.