Antalya’nın Manavgat ilçesi Kızılağaç turizm bölgesinde faaliyet gösteren ve kısa adı KITUYAD olan Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği başkanlığına, oy birliği ile Osman Ergin getirildi.
Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği (KITUYAD) başkanlık görevini 5 yıldır sürdürmekte olan Ahmet Kolukısa’nın yurt dışında yapmakta oldukları yatırımlar nedeni ile bölgedeki hizmetlerin aksayabileceğini düşünerek görevi bırakmasının ardından, Selge Beach Resort Spa Hoteli Kurumsal İletişim Müdürü Osman Ergin KITUYAD’ın yeni başkanı oldu. Yönetim Kurulu tarafından oy birliği ile başkanlık görevine getirilen Ergin, Olağan Genel Kurul tarihi olan 2016 Mayıs ayına kadar başkanlık görevini yürütecek.
KITUYAD bünyesinde yaklaşık 28 bin yatağa sahip 15 tesisin bulunduğunu belirten yeni başkan Osman Ergin, yönetim kurulu ile üyelerden aldığı destek ve güvenle, emaneti taşımaya çalışacağını belirtti. Ergin, "Bölgede geçmişten süregelen elektrik kesintileri bölgenin kanayan yarası. Bu problem için bir çözüm üretilememesine ek olarak, Nifrit Çayı’ndaki kirlilik ve koku tesislerimizi tehdit etmeye devam ediyor. Bunun yanında, mevcut su borusu hatlarının yenilenmesi nedeni ile kazılan çukurların asfaltla kapatılması ve çizgi çalışmaları ile refüjlerin boyanması gibi çalışmalar yerel yönetimin hizmet ve görev kapsamında" dedi.