Konyaaltı Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Konyaaltı Sanat Eğitimi Merkezi (KONSEM), 2014-2015 eğitim dönemi, düzenlenen sergiyle sona erdi.
Liman Mahallesi’ndeki KONSEM şubesinde düzenlenen yıl sonu sergisine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Lüksemburg Antalya Fahri Konsolosu Halit Bozabalı, kursiyerler ve aileleri katıldı. Yıl sonu sergisi kursiyerlerin kendi diktiği kıyafetlerden oluşan defile ile başladı. Tek tek sahneye gelerek, kıyafetleri tanıtan kursiyerler izleyenlerden büyük beğeni topladı. Sergide kursiyerler resim, tezhip, dikiş-nakış, ahşap boyuma, seramik ve cam süsleri ve çeşitli branşlarda yıl boyunca yapmış oldukları el emeklerini de sergiledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kursiyerlerin 2014 yılında hazırladıkları el emeği ürünlerin sergilendiğini belirterek, “53 branşta açtığımız 140 kursa 8 bin 147 kursiyerimiz katıldı. Bu kurslarımız sizlerinde desteği ile büyüyerek devam edecek. Kursiyerlerimiz ve öğretmenlerinizin emeklerine sağlık” dedi.
Başkan Muhittin Böcek, daha sonra sergiyi gezerken, KONSEM öğretmelerine teşekkür etti.