Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Yaz Spor Okulu açılıyor.
Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili ve Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Akkuş, "Yaz Spor Okulu’nda basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm, kickboks, futbol, jimnastik kursları yer alacak" dedi. Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan’ı makamında ziyaret eden Akkuş, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin sermayesi, zenginliği geleceği olan gençlere büyük önem vermek gerekir. Uyuşturucu, alkol ve diğer kötü alışkanlıklardan kurtulmanın yolu spordan geçer. Biz de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde farklı kurslar açmayı hedefliyor. Yaz döneminde gençlere spor yapma alışkanlığı kazandıracağız. Spor bilinci ve kültürü aşılayacağız. Boş zamanlarını sporla geçirmelerini sağlayacağız" dedi.
Okulun 1 Temmuz’da başlayacağını ifade eden Akkuş, 1 Eylül’de sona erecek olan Yaz Spor Okulu’nun önemini vurgulayarak, "Olimpiyat sporcularının bir tanesinin bile buradan çıkmış olması, bizlerin en büyük kazancı olacaktır" diye konuştu.