Manavgat Belediyesi, lise ve üniversite öğrencileri arasında "Gençlerin Gözünden Manavgat" konulu şiir, fotoğraf ve sosyal proje yarışması düzenledi.
Yarışmaya katılmak isteyen lise ve üniversite öğrencilerinin eserlerini 21 Mayıs’a kadar Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerektiği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile tüm okullara duyuruldu. Katılımcıların 1 adet yarışmaya konu olan şiir, fotoğraf ve sosyal projeler ile katılabilecekleri belirtilirken, Manavgat Belediyesi nezdinde oluşturulacak olan jürinin, teslim edilen eserler arasında değerlendirme yapacağı bildirildi. Yarışmada birinci olan öğrenciye dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrenciye tablet bilgisayar, üçüncüye ise fotoğraf makinesi hediye edileceği açıklandı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yaptığı açıklamada, gençlere her zaman önem verdiklerini belirterek, "Her şehir, sosyal yaşamı, tarihi ve folklorik değerleri ile zenginleşir. Bu zenginliğin ölümsüzleştirilmesi için yazılı ve görsel kaynaklar büyük önem taşır. Gelecek nesillere aktarabildiğimiz herşey, kültürümüzü gelecek kuşaklar için kaydeder. Gençlerimizden Manavgat’ın değerlerini yansıtmalarını bekliyoruz. Bu anlamda şartlara uygun olan tüm gençleri bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum" dedi.