Manavgat Belediyesi, uzun süredir çalışmaları yürütülen "Online Eğitime Destek Projesi", karne tatili öncesinde başlattı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Online Eğitime Destek Projesi"nin tanıtımını, öğrenci ve öğretmenlerin de katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda yaptı. Başkan Sözen, ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerin ihtiyaç duyacağı yardımcı kaynakların tamamını içeren bir eğitim web sitesini Manavgatlı öğrenciler ve öğretmenler için 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanıma sunduklarını anlattı. Öğrenci ve öğretmenlerin siteye girmek amacıyla kullanacakları aktivasyon kartlarını dağıtan Başkan Sözen, projeyi özellikle karne tatil öncesinde hayata geçirdiklerini vurguladı. Başkan Sözen, testler, sesli hikaye kitapları, okul kitapları, zihinden problemler, tatil kitapları ile donanımlı manavgategitim.org sitesinin karne tatilinde öğrenciler için faydalı olacağını söyledi.
Başkan Sözen, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimi bizim için son derece önemli. Bu nedenle onların eğitim gelişimine katkı yapacak bir proje başlattık. Hayata geçirdiğimiz online eğitime destek projemizden öğrenci ve öğretmenlerimizin 1 yıl boyunca verimli bir şekilde yararlanacaklarını düşünüyoruz. Projemizle ilköğretim seviyesindeki 30 bin öğrenciye ulaşmayı düşünüyoruz. Bu vesileyle bütün öğrenci ve öğretmenlerimize mutlu bir tatil diliyorum" dedi.