Manavgat Belediyesi Spor Koordinatörü Ahmet Ersoy, Belediyespor Kulübü olarak Yaz Futbol Okulu faaliyetleri ile ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.
Yaz Futbol Okulu antrenmanlarının Manavgat Belediyesi Atatürk Stadı yanındaki 1 nolu antrenman sahasında, Baykal Kan, Mehmet Şahin ve Volkan Mercanoğlu nezaretinde yapılacağı belirten Ahmet Ersoy, "Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in bizlere vermiş olduğu büyük destekle yıllardır alt yapıya planlı bir şekilde yaptığımız yatırımlar ve çalışmalar neticesinde büyük çoğunluğunun Yaz Futbol Okulu’ndan oluşturduğumuz U14, U15, U19 takımlarımız, Antalya şampiyonu olarak ilimizi Türkiye şampiyonasında başarıyla temsil ettiler. Ayrıca U13 takımımız grubunu şampiyon olarak tamamlayıp, ilde gerçekleşen play off mücadelesinde son olarak Antalyaspor’u yenerek şampiyonada iddialı bir konuma geldi. Bu başarıların elde edilmesinde en büyük etken olan ve bizim için çok önem taşıyan Yaz Futbol Okulu’dur" dedi.
Ersoy, Manavgat Belediyespor Kulübü Yaz Futbol Okulu’na kayıt yaptırmak isteyenlerİN, Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan kulüp merkezimize gelerek kayıtlarını yaptırabileceklerini belirtirken, 0 544 607 60 77, 0 532 574 29 00 ve 0 532 135 93 42 nolu telefonlardan da kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.