İzmir’in Seferihisar ilçesinde düzenlenen TEOS Turnuvası’nda mücadele eden Manavgat Masterler Futbol Takımı, turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.
Manavgat Masterler Dernek Başkanı Necmettin Özaslan yaptığı açıklamada, Alaybey Masterlerin davetlisi olarak İzmir’e gittiklerini belirterek "Geçen yıl da katıldığımız turnuva, Seferihisar ilçesinde düzenlendi. Alaybey Masterler bizim kardeş takımlarımızdan olup, yılda birkaç kez Manavgat’a gelmektedirler. Biz de onları düzenlemiş oldukları Teos Turnuvası’nda yalnız bırakmamak amacıyla turnuvaya iştirak ettik. Turnuvaya İzmir, Afyon, Aydın, Manisa ve KKTC’den toplam 12 takım katıldı. Turnuva takımımız açısından her yönden başarılı geçmiştir. Takımımız yarı finalde normal süresi 1-1 berabere biten maçta penaltı atışları sonucu Buca Masterlere elenerek turnuvayı üçüncü olarak tamamlamıştır" dedi.
Manavgat Masterler Futbol Takımı’nın her geçen gün masterler camiasında örnek disiplin, sportmenlik ve başarısı ile daha fazla takdir topladığını da sözlerine ekleyen Özaslan, "Manavgat bu platformda hakettiği en üst seviyede temsil edilmektedir. Takımımız için her türlü özveriyi gösteren başta hocamız Mustafa Akhanım olmak üzere tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.